Maatregelen coronavirus

Tepper2wielers neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten en intensieve aandacht voor oppervlakken, die veel worden aangeraakt, zoals de deurklinken en het pinapparaat hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

  • Wij schudden tijdelijk geen handen meer.
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en papieren doeken voor eenmalig gebruik.
  • Medewerkers met (milde) klachten mogen niet werken.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch gebieden.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het niet. Het is voor uw en onze veiligheid. We gaan hier zeer serieus mee om en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Mijn scooter heeft onderhoud nodig / heeft schade / moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?

U bent van harte welkom bij tepper2wielers indien u de afgelopen 14 dagen niet in een risico gebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft. Wij vragen u om:

  • alles wat aan de sleutel(kaart) hangt te verwijderen.
  • uw sleutel(kaart) te ontsmetten met de daarvoor beschikbare reinigingsdoekjes voordat u de sleutel(kaart) achterlaat.

Na onderhoud/ schade herstel en/of reparatie wordt uw scooter ontdaan van alle beschermingsmaterialen en desinfecteren wij de sleutel en de high-touch gebieden.

Andere vragen en informatie

Wanneer de situatie daarom vraagt, worden onze maatregelen verder aangescherpt. Wij blijven u dan ook informeren. Andere vragen? Neem contact met ons op via email of binnen openingstijden via telefoon. Wij helpen u graag verder!